De mooiste reizen

De mooiste reizen zijn natuurlijk rondreizen, roadtrips, tours en actieve vakanties waarbij veel gezien en gedaan wordt. Natuurlijk maakt het land van bestemming, of de landen die bezocht worden, ook wel een heel verschil. Waar de ene persoon zich heel goed kan vinden in de sfeer van Europa gaat de ander veel liever de wonderen van Azie ontdekken. Dit is natuurlijk heel persoonlijk. Wij hebben enkele van de mooiste reizen voor u op een rij gezet.

 

Een rondreis door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika neemt u echt mee naar een compleet andere wereld. U kunt eens een bezoek brengen aan het onvergetelijke Kaapstad. Deze stad staat werkelijk bol van de horecagelegenheden, terrassen en indrukwekkende winkels. Wanneer u even genoeg heeft van de drukte in de stad dan kunt u de natuur intrekken om bijvoorbeeld de Drakensbergen te gaan verkennen of een spannende wandeling te maken door de bush. Een bezoekje aan Robbeneiland is werkelijk een fantastisch uitstapje. Waarschijnlijk hoeven wij u niet te vertellen dat een safaritocht in Zuid-Afrika ook absoluut de moeite waard is.

zuid-afrika

 

Lekker snowboarden in Nieuw-Zeeland

Wie aan Nieuw-Zeeland denkt, denkt al snel aan prachtig groene natuurgebieden, bossen en uitgestrekte wateren. Dit zijn inderdaad allemaal highlights van dit indrukwekkende land. Maar weet u ook dat u er op wintersport kunt gaan in grote en sfeervolle skigebieden? Ook dit is zeker de moeite waard om eens te proberen tijdens een roadtrip, tour of actieve vakantie. U kunt bijvoorbeeld naar wintersportgebied Cardona of gaat u liever naar Treble Cone? Wilderness is het duurste skigebied van het land. Wanneer u hier een skipas aan wilt schaffen, dan betaalt u bijna 650 euro. Het is goed om te weten dat u deze pas voor slechts dertig euro kunt kopen in de meest voordelige skigebieden.

 

new-zealand

 

Voel u weer als een kind in Florida

In Florida heeft iedereen de mogelijkheid om zich weer even kind te voelen, in Orlando. Hier is natuurlijk het Walt Disney World Resort te vinden. Hier kunt u kennis maken met alle helden uit de tekenfilms, maar er zijn ook eindeloos veel attracties. Natuurlijk zijn de stranden in  Florida ideaal om lekker uit te rusten van al die sensatie.

florida